1990

Εργαστήριο. Αναλαμβάνουμε κατασκευές, επισκευές, χρυσώματα,
επιπλατίνωμα και μαύρο επιπλατίνωμα καθώς και επαργυρώματα σε κοσμήματα.

1998

Στη δεκαετία του 90 το εργαστήριο έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος και δημοφιλής χώρος κατασκευής κοσμημάτων και το 1998 έρχεται η τεχνολογική αναβάθμιση του εργαστηρίου.


2016

Το κατάστημα Anne Handmade αποτελεί εξέλιξη του εργαστηρίου μας. Βασική μας αρχή, αγάπη και εμπειρία για όλες τις δημιουργίες μας σε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, από χρυσό, ασήμι και ορείχαλκο. Δουλεύουμε με απόλυτη αφοσίωση, αμείωτο έργο και πάθος για αυτό που κάνουμε και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι τα θετικά σχόλια από τους πελάτες μας, που μας υποστηρίζουν και μας δείχνουν στην πράξη ότι είμαστε η πρώτη επιλογή τους, στο Χειροποίητο Κοσμήματα.

2017

Έχουμε συμμετάσχει σε πολλές εμπορικές εκθέσεις χειροποίητων κοσμημάτων και έχουμε λάβει πολύ θετικές εντυπώσεις.


2018

Δημιουργία μοναδικών χειροποίητων Στεφάνων Γάμου. Η απαίτηση των πελατών μας οδηγεί στην εξ' ολοκλήρου κατασκευή των Στεφάνων Γάμου τους, με μοναδικά σχέδια που μας υποδεικνύουν, και κάνουμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα τους, ξεχωριστή.

2019

Οι απαιτήσεις της εποχής μας και των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα μας οδήγησαν σε μια άλλη καινοτομία για την επιχείρησή μας. Η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παραγγείλετε το Χειροποίητο Κοσμήματα που σας αρέσει, να επιλέξετε υλικό, σχέδιο και χρώμα, ακριβώς όπως έχετε ονειρευτεί. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να κάνετε ακόμα πιο εύκολη την πραγματοποίηση των αγορών σας, να δείτε το πλήρες φάσμα των χειροποίητων κοσμημάτων μας, να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και να κερδίζετε απίστευτα βραβεία συμμετέχοντας στους πανέμορφους διαγωνισμούς μας.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται επίσης στο κατάστημά μας, Σωτήρος Διός 42, στην καρδιά του Πειραιά.